Ciao Tutti en welkom bij La-P! 

Ben je op zoek naar een ontbijt- en lunchspot? Gezellig bijkletsen met vrienden of even werken? Het kan allemaal bij Thee- en Koffiebar La-P!

Wij bieden jou een seizoenkaart aan met heerlijke specials en ambachtelijke lekkernijen.

Ciao Tutti en welkom bij La-P! 
Winter Specials

Ontdek de winterkaart

De winter is gearriveerd en dat wil zeggen dat wij jou verwarmen met heerlijke drankjes! Zo staat onze Appel Hottie en Speculatte terug op de kaart, maar wij hebben nog zoveel meer voor jou om te ontdekken! Kom dus zeker even langs voor een bezoekje.

Webshop

La-P werd 5 jaar geleden opgericht door Lien Opdebeeck en grijpt terug naar authentieke en kwaliteitsvolle thee en ambachtelijke koffiebonen. Met La-P, kort voor “La Principessa”, willen we enerzijds de elegantie van thee en anderzijds het karakter van koffie benadrukken. Bij La-P kan je op ontdekkingstocht gaan in een ruim aanbod, variërend van pure klassiekers tot originele blends.

Lien Opdebeeck

Wie staat er achter La-P?

Wel, dat ben ik, Lien Opdebeeck, vrolijke dertiger met een Golden viervoeter aan haar zijde. Als jonge onderneemster startte ik 5 jaar geleden met een webshop die verse thee en ambachtelijke koffiebonen aanbood. Maar het kriebelde naar meer. Meer sociaal contact, zelfstandigheid dat in het bloed zit, mijn liefde voor eten en Italië delen met anderen.

En zo ontstond 3 jaar geleden Thee –en Koffie Bar La-P, waarbij er een Italiaanse twist in de drankkaart zit met onder andere Italiaanse wijntjes en een Italiaans gebak niet kan ontbreken.

Let's get social!

Openingsuren Koffiebar

Zondag – Maandag: Gesloten
Dinsdag – Vrijdag: 9u – 17u
Zaterdag: 10u – 18u