Koffiebar La-P

Bij Thee –en Koffiebar La-P staan kwaliteit en gezelligheid centraal. Wij willen jou laten genieten van een heerlijke tas koffie of thee met een huisgemaakt gebak in een gezellig kader.

Koffiebar La-P

Goede samenwerkingen zorgen voor een sterk concept

We willen dan ook graag lokale ondernemers in de verf zetten die met veel passie hun producten maken, bereiden of verwerken. 

We laten je graag kennis maken met onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers:

Melkerhei

De verse melk & yoghurt die we gebruiken voor jouw cappuccino, latte of warme choco komt rechtstreeks van bij de melkboer. Melkerhei biedt melkproducten aan in zijn puurste vorm, zonder sterilisatie en bewaarmiddelen, met behoudt van zijn natuurlijk vetgehalte. En dat proef je!

Mokapi

Onze ambachtelijke koffiebonen worden gebrand door Mokapi, 2 heren met een uitzonderlijke passie voor koffie. De Arabica kwaliteitsbonen worden in kleine hoeveelheden gebrand (geroosterd), gedurende een lange tijd én op een lage temperatuur. Zij werken met puur origine koffies, gecertifieerd en van hoge kwaliteit! 

Ritchie

Limonade van vroeger, beperkt aan suiker én in een leuk jasje gestoken, dat zijn de limonades van Ritchie. Wij bieden hun 4 smaken aan: Lemon, Grapefruit, Lemon & Ginger en Orange.

Sarah Renson

Sarah Renson is een befaamd patissier uit het Leuvense en bereid in eigen atelier seizoensgebonden taarten, koekjes en gebak. Ondertussen heeft ze 2 winkels en brengt ze binnenkort haar eigen bakboek uit. 

Maar uiteraard mogen we ook de meest lokale bakker van dienst niet vergeten, de papa aka Den Daddy! Hij bereidt voor jou steeds met veel Italiaanse liefde en passie de lekkerste taarten en gebakjes. 

Ontdek onze kaart
Goede samenwerkingen zorgen voor een sterk concept

Let's get social!

Openingsuren Koffiebar

Zondag – Maandag: Gesloten
Dinsdag – Vrijdag: 9u – 17u
Zaterdag: 10u – 18u