Thee voor Horeca & Bedrijven

Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle thee voor je (horeca) zaak, hotel of B&B? Dan ben je bij La-P aan het juiste adres!

Het verschil in thee is enorm. In vele bistro’s, brasseries en restaurants of andere (horeca) zaken, wordt er veel aandacht besteed aan koffie, maar nog niet voldoende aan thee. Terwijl meer als de helft van de wereldbevolking een thee-liefhebber is. Maak het verschil met de thee van La-P en bezorg je klanten een aantrekkelijke theekaart.

Contacteer ons
Thee voor Horeca & Bedrijven
Bij La-P kan je terecht voor:

Bij La-P kan je terecht voor:

Losse thee

Het ruime assortiment aan losse thee biedt voor iedereen wat wils. Samen kijken we naar een eigentijdse theekaart die jouw klanten verwend. La-P biedt de thee aan in kleine hoeveelheden in zakjes van 100 of 200gr. Zo hoef je als (horeca) ondernemer geen grote hoeveelheden aan te kopen en kan je steeds verse kwaliteit aanbieden. Daarnaast is er geen minimumafname!

Theebuiltjes

Sinds kort biedt La-P een beperkt assortiment van haar losse thee aan in theebuiltjes. Deze 9 soorten thee zijn beschikbaar in handige doosjes met 15 apart verpakte theebuiltjes in één doosje. Zo heeft elke klant een unieke thee-ervaring door zelf aan de slag te gaan met de thee.

Je kan de hele box nemen of kiezen voor 4 of 6 theesoorten. De houten display krijg je er gratis bij zodat alles compact samen staat.

Neem contact met ons op via info@la-p.be en kom vrijblijvend langs om onze thee en toebehoren te ontdekken.

Contacteer ons

Let's get social!

Openingsuren Koffiebar

Zondag – Maandag: Gesloten
Dinsdag – Vrijdag: 9u – 17u
Zaterdag: 10u – 18u