HORECA

THEE VOOR HORECA & BEDRIJVEN

Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle thee en/of ambachtelijke koffie voor je (horeca) zaak, hotel of B&B? Dan ben je bij La-P aan het juiste adres!

Het verschil in thee is enorm. In vele bistro’s, brasseries en restaurants of andere horeca zaken, wordt er veel aandacht besteed aan koffie, maar nog niet voldoende aan thee. Terwijl meer als de helft van de wereldbevolking een thee-liefhebber is. Maak het verschil met de thee van La-P en bezorg je klanten een aantrekkelijke theekaart.

Bij La-P kan je terecht voor:

  • Losse thee

Het ruime assortiment aan losse thee biedt voor iedereen wat wils. Samen kijken we naar een eigentijdse theekaart die jouw klanten verwend. Ben je op zoek naar een blend met bepaalde kruiden of smaaktoetsen? Dan stellen wij graag voor jou een persoonlijke blend samen.
La-P biedt de thee aan in kleine hoeveelheden in zakjes van 100 of 200gr. Zo hoef je als (horeca) ondernemer geen grote hoeveelheden aan te kopen en kan je steeds verse kwaliteit aanbieden. Daarnaast is er geen minimumafname!

  • Theebuiltjes

Sinds kort biedt La-P een beperkt assortiment van haar losse thee aan in theebuiltjes. Deze 9 soorten thee zijn beschikbaar in handige doosjes met 15 apart verpakte theebuiltjes in een doosje. Zo heeft elke klant een unieke thee-ervaring door zelf aan de slag te gaan met de thee.
Je kan de hele box nemen of kiezen voor 4 of 6 theesoorten. De houten display krijg je er gratis bij zodat alles compact samen staat.

theebuiltjes

Deze box is ideaal in horecazaken of in de coffee corner bij bedrijven!

  • Koffie

De ambachtelijke koffiebonen die voor La-P worden gebrand zijn een echt streekproduct met het Merode label. De Arabica kwaliteitsbonen worden in kleine hoeveelheid op een lage temperatuur gebrand zodat het maximale uit de smaak wordt gehaald.
Wil je afstappen van de gebruikelijke commerciële koffie en wil je iets uniek op de kaart zetten? Dan tonen wij graag wat we voor jou in huis hebben!

Neem contact met ons op via info@la-p.be en wij komen vrijblijvend langs om onze thee, koffie en toebehoren aan jou voor te stellen.

Horeca